Α1 Γυναικών : Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-7

Α1 Γυναικών : Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-7

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στη δεύτερη φάση της Α1 Γυναικών και πήρε τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζεται απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Την τρίτη του εφετινή νίκη πήρε, πριν από λίγο, στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης με 10-7, αυτήν τη φορά για τη δεύτερη φάση της Α1 Γυναικών. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στις 13/12.

Το σκορ άνοιξε από τη Μαυρωτά αλλά, στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός με τρία διαδοχικά γκολ πήρε προβάδισμα (3-1) προτού, πάλι η Μαυρωτά μειώσει σε 3-2 και, λίγο αργότερα, η Χυδηριώτη φέρει το ματς στα ίσα. Το τέλος του πρώτου οκταλέπτου βρήκε μπροστά τις γηπεδούχες χάρη στο τέρμα της Αβραμίδου (4-3).

Η Ασημάκη με δύο γκολ της διεύρυνε το προβάδισμα του Ολυμπιακού (6-3), στο δεύτερο οκτάλεπτο, και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενες ήταν να μειώσουν με τη Νιχάους (6-4).

Οι κακές επιθέσεις του Ολυμπιακού έδωσαν την ευκαιρία στον ΝΟ Βουλιαγμένης να ισοφαρίσει, στο τρίτο οκτάλεπτο, και το έπραξε με τα γκολ της Κούλχαας και της Ξενάκη (6-6). Η Έμολο, όμως, σκόραρε κι έτσι ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα (7-6). Επίσης, η Βασιλική Διαμαντοπούλου απεβλήθη με τρεις ποινές.

Τα γκολ της Ασημάκη και της Αβραμίδου, στην τελευταία περίοδο, «κλείδωσαν» τη νίκη για τον Ολυμπιακό. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είχε μειώσει πρόσκαιρα σε 9-7 με την Ε. Νίνου.

Οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 1-2, 3-1.

Τα γκολ: Αβραμίδου 4, Ασημάκη 3, Έμολο 2, Πλευρίτου Ε. / Μαυρωτά 2, Χυδηριώτη, Νιχάους, Κούλχαας, Ξενάκη, Νίνου Ε..

Διαβάστε επίσης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ