ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΝΟ Γλυφάδας 13-9

ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΝΟ Γλυφάδας 13-9

Ο ΝΟ Ρεθύμνου επικράτησε με 13-9 της ΑΝΟ Γλυφάδας στο πλαίσιο της Α1 Πόλο Γυναικών και έπιασε στην πρώτη θέση τον Εθνικό.

Στη πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α1 Πόλο Γυναικών, μαζί με τον Εθνικό, ανέβηκε ο ΝΟ Ρεθύμνου. Οι Κρητικές επικράτησαν με 13-9 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου και πλέον βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων οι οποίες οδηγούν στα play-off.

Οι παίκτριες της Γλυφάδας μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκαν με 0-2. Αυτό όμως αφύπνισε της γηπεδούχες που πήραν τα ηνία του αγώνα και πέρασαν μπροστά με 6-2 στα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου.

Έκτοτε η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη διατήρησε το προβάδισμα της εκμεταλλευόμενη την κούραση της Γλυφάδας, που την Δευτέρα επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα Γυναικών και έφτασε στη νίκη με 13-9.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Στρατιδάκη με πέντε τέρματα, ενώ από πλευράς ΑΝΟ Γλυφάδας η Γρηγοροπούλου σκόραρε τέσσερις φορές.

Οκτάλεπτα: 3-2, 5-3, 3-2, 2-2

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 2, Καριπίδου Μ. 1, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Στρατιδάκη 5, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 2, Πατσαχάκη, Φραγκελάκη, Καριπίδου Η. 3

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 2, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 4, Κολιτσοπούλου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Ντάσιου, Αρχοντάκη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ