Η αποστολή της Εθνικής για τους Μεσογειακούς

Η αποστολή της Εθνικής για τους Μεσογειακούς

Με κάποιες εκπλήξεις ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους Μεσογειακούς Αγώνες ο Θοδωρής Βλάχος.

Τη Δευτέρα 25/6 αναχωρεί για την Ισπανία η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, που θα συμμετάσχει στος Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα. Η αποστολή που επέλεξε ο Θοδωρής Βλάχος έχει κάποιες εκπλήξεις, αφού συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν τρεις φουνταριστοί (Μουρίκης, Κολόμβος και ο νεαρός Νικολαΐδης), ενώ αντίθετα έμειναν εκτός δύο κλασικοί αμυντικοί (Ποντικέας και Δελακάς), με τη θέση του ενός εκ των δύο να καλύπτεται από τον Δημήτρη Σκουμπάκη. Επιπλέον έμεινε εκτός 13άδας ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, που πρόσφατα πήρε μεταγραφή για την Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Αναλυτική η αποστολή της εθνικής: Κώστας Φλέγκας, Μάνος Ζερδεβάς (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Γιώργος Δερβίσης, Μάριος Καπότσης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Κώστας Μουρίκης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης. Μαζί με τους παίκτες και τον Βλάχο θα ταξιδέψουν ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρης Κραβαρίτης, και ο μάνατζερ των εθνικών ομάδων, Αντώνης Αρώνης.

Η ελληνική ομάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της την Τετάρτη 27/6 (19:40), με αντίπαλο την Τουρκία, και θα ακολουθήσουν τα ντέρμπι με την Ισπανία (Πέμπτη 28/6, 19:40) και Ιταλία (Παρασκευή 29/6, 19:40). Αν καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη δυάδα του ομίλου, θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο το Σαββατοκύριακο 30/6-1/7, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα αρκεστεί σε αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8. Στον άλλο όμιλο του τουρνουά μετέχουν οι Σερβία, Πορτογαλία, Μαυροβούνιο και Γαλλία, ενώ «ηχηρή» απουσία είναι αυτή της Κροατίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η 15η συμμετοχή της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών σε Μεσογειακούς Αγώνες, όπου στο παρελθόν έχει κατακτήσει τέσσερα χάλκινα μετάλλια: το 1951 στην Αλεξάνδρεια, το 1991 στην Αθήνα, το 1993 στη Ναρμπόν και το 2013 στη Μερσίνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ