Συνεχίζουν στα ερυθρόλευκα οι Πάβιτς και Φουντούλης

Συνεχίζουν στα ερυθρόλευκα οι Πάβιτς και Φουντούλης

Όλα δείχνουν πως οι δύο πυλώνες την κατάκτησης του Champions League από την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς και Γιάννης Φουντούλης θα συνεχίσουν να φορούν ερυθρόλευκο σκουφάκι.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Πόσο μάλλον ο Ολυμπιακός που εκανε το treble μετά την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και του Champions League. Για αυτό και ο Ερασιτέχνης θα κοιτάξει να κλείσει όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις για την ομάδα.

Οι δύο καλύτεροι παίκτες στον τελικό κόντρα στην Προ Ρέκο, ο μπόμπερ και αρχηγός των Πειραιωτών, Γιάννης Φουντούλης και ο φύλακας άγγελος της εστίας των πρωταθλητών Ευρώπης Γιόζιπ Πάβιτς αναμένεται να υπογράψουν και να αγωνίζονται και του χρόνου για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Κάπως έτσι ο Φουντούλης θα κλείσει δεκαετία στην ομάδα, μια και ήρθε στους Πειραιώτες το 2009 από την ομάδα της γενέτειράς του, Χίο, ενώ την ίδια ώρα ο 36χρονος Γιόσιπ Πάβιτς που βρίσκεται από το 2015 στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει να… κομπλάρει τους αντίπαλους φουνταριστούς, μιας και η Γιουγκ που τον ήθελε, έστρεψε αλλού το ενδιαφέρον της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ