Ολυμπιακός : Δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Ολυμπιακός : Δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στον τρίτο τελικό με τη Βουλιαγμένη, ενώ η προπονήτρια του ΝΟΒ, Αλεξία Καμμένου τιμωρήθηκε με επίπληξη για τη χειρονομία της στους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Mε δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον τρίτο τελικό με τη Βουλιαγμένη.

Η αθλητική δικαστής απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει ο ΝΟΒ κατά του κύρους του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι δεν διεκόπη μετά τον τραυματισμό της Αλεξίας Καμμένου από μπουκάλι.

Η υπόθεση εκδικάστηκε και σήμερα (14/6) βγήκε η απόφαση, με την οποία η ομάδα του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε με δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών, ποινή που θα εκτίσει με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.  Επίσης η τεχνικός της Βουλιαγμένης τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη για την συμπεριφορά της και τις χειρονομίες που έκανε προς τον κόσμο.

Το περιστατικό συνέβη στα 33» πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου όταν η Αλεξία Καμμένου αποβλήθηκε μετά από διαμαρτυρίες της προς τους διαιτητές. Κατά την αποχώρησή της έκανε μια χειρονομία προς την κερκίδα γεγονός που προκάλεσε έντονες αποδοκιμασίες και ρίψη αντικειμένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ