Μουρίκης: «Τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό»

Μουρίκης: «Τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό»

Ο διεθνής φουνταριστός μιλώντας στο 10.gr τόνισε ότι η κατάκτηση του Len Champions League από τον Ολυμπιακό είναι μια σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό.

Η Ευρώπη υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου και να γράφει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Οι Πειραιώτες «άλωσαν» τη Γένοβα και επέστρεψαν στην Ελλάδα με το βαρύτιμο τρόπαιο στις αποσκευές τους. Μια επιτυχία που πανηγυρίστηκε ξέφρενα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στον έμπειρο τεχνικό και τους πολίστες του. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με το ερυθρόλευκο σκουφάκι, Κώστας Μουρίκης, μιλώντας στο 10.gr τόνισε ότι η κατάκτηση του τροπαίου είναι τεράστια επιτυχία όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Παράλληλα ευχαρίστησε τους προέδρους για τη στήριξή τους, αλλά και τον κόσμο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο  διεθνής φουνταριστός ανέφερε: «Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις τα συναισθήματά μου και να αποδώσω το χαρακτήρα που αρμόζει στην επιτυχία που πραγματοποιήσαμε. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Φέραμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή και το κάναμε με το πιο εντυπωσιακό τρόπο. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για το σύλλογο, την ελληνική υδατοσφαίριση τον αθλητισμό και τη χώρα μας. Ευχαριστούμε τους προέδρους που μας στηρίζουν και τον κόσμο που είναι πάντα στο πλευρό μας».

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ελληνας πολίστας μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, δήλωσε ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος του στους Πειραιώτες και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, μετά από 7 χρόνια παρουσίας στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Τα ιταλικά δημοσιεύματα μάλιστα τον στέλνουν στην πανίσχυρη Προ Ρέκο, την οποία οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν στον τελικό του Len Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ