Στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ ο Παπαναστασίου

Στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ ο Παπαναστασίου

Παίκτης της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ είναι κι επίσημα ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει, σε ηλικία μόλις 19 ετών, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, αποδεχόμενος την πρόταση συνεργασίας της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Το μεγαλύτερο ταλέντο της ελληνικής υδατοσφαίρισης αφήνει μετά από τρία χρόνια τη Γλυφάδα και εντάσσεται σε μία από τις σπουδαιότερες ομάδες της Ευρώπης. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Κροατίας και Αδριατικής Λίγκας του έδωσαν τετραετές συμβόλαιο, δείγμα του πόσο πιστεύουν στις ικανότητες και τις προοπτικές εξέλιξής του.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Γιουγκ χαρακτηρίζει τον Παπαναστασίου εξαιρετικό κολυμβητή και πολύ καλό αμυντικό, ενώ επισημαίνει ότι αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου με την εθνική νέων ανδρών στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, όπου επιλέχθηκε στην καλύτερη επτάδα του τουρνουά, καθώς και ότι αποτελεί ήδη μέλος της εθνικής ανδρών.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Έλληνας περιφερειακός τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή να έρχομαι σε αυτό το μεγάλο σύλλογο με την πλούσια ιστορία. Είναι προνόμιο να βρίσκεσαι σε μία ομάδα με τόσους παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Πιστεύω ότι η παραμονή μου στη Γιουγκ θα με βοηθήσει να εξελίξω το παιχνίδι μου και ελπίζω να βοηθήσω το σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους του τις επόμενες σεζόν».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Γιουγκ, Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ, δήλωσε χαρούμενος που ο Παπαναστασίου επέλεξε την κροατική ομάδα από άλλες προτάσεις που του είχαν κατατεθεί. «Είναι ένας ταλαντούχος νεαρός παίκτης, που επέλεξε ένα περιβάλλον στο οποίο θα προοδεύσει. Ελπίζουμε ότι θα φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και θα βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τίτλους τα επόμενα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ