Η υποδοχή των Πρωταθλητών Ευρώπης: «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό» (pics,vids)

Η υποδοχή των Πρωταθλητών Ευρώπης: «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό» (pics,vids)

Περισσότεροι από 2000 οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον Θοδωρή Βλάχο και τους Ερυθρόλευκους πολίστες - Δείτε στο 10.gr αποκλειστικά βίντεο από την υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ερυθρόλευκη αποστολή έφτασε στην Ελλάδα στις 14:30 το μεσημέρι και δύο ώρες αργότερα βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο του συλλόγου. Ο περήφανος λαός του Ολυμπιακού έστησε «ερυθρόλευκο» πάρτι στο φαληρικό στάδιο και υποκλίθηκε στον «πρωτεργάτη» της επιτυχίας, Θοδωρή Βλάχο, αλλά και στους παίκτες του, που κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης.

Οι πολίστες των Ερυθρόλευκων μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο μπήκαν στο κατακόκκινο πούλμαν της ποδοσφαιρικής ομάδας και γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους τους. «Να’ τοι οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη!» και δεκάδες άλλα συνθήματα από περίπου 2.000 οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν δώσει το παρών στο φαληρικό γήπεδο.

Μια ακόμα στιγμή χαράς και περηφάνιας για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος πανηγύρισε δεύτερη ευρωπαϊκή κούπα μέσα στην ίδια χρονιά!

Δείτε τις στιγμές αποθέωσης: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ