Προ Ρέκο – Γιουγκ 9-8

Προ Ρέκο – Γιουγκ 9-8

Οι Ιταλοί κέρδισαν τους Κροάτες με 9-8 και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν τους Πειραιώτες.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Την αντίπαλό του στον τελικό του Len Champions League έμαθε ο Ολυμπιακός! Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την Προ Ρέκο, η οποία κέρδισε στον ημιτελικό την Γιουγκ με 9-8.

Οι οικοδεσπότες του Final 8 που διεξάγεται στη Γένοβα, ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 3-1, με τους Κροάτες να μειώνουν στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου σε 3-2. Στη δεύτερη περίοδο το ματς ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ (4-3)

Στην αρχή της τρίτης περιόδου οι Κροάτες έφεραν τα πάνω κάτω.Ο Γκαρσία αρχικά ισοφάρισε σε 4-4 και λίγο αργότερα ο Φάτοβιτς με γκολ στον παίκτη παραπάνω έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι Ιταλοί αντέδρασαν και με δύο τέρματα πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ (6-5). Στο τελευταίο οκτάλεπτο η Προ Ρέκο προηγήθηκε τρεις φορές με δύο γκολ διαφορά (7-5, 8-6, 9-7), με την Γιουγκ να μειώνει στο τέλος σε 9-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 2-2, 3-3.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Θέσεις 7-8, 17:00: Σπαντάου – Μπρέσια

Θέσεις 5-6, 18:30: Έγκερ – Σόλνοκ

Μικρός τελικός, 20:00: Μπαρτσελονέτα – Γιουνγκ

Μεγάλος τελικός, 21:30: Προ Ρέκο – Ολυμπιακός

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ