Βλάχος: «Οι παίκτες μου έδειξαν καρδιά, ποιότητα και αποφασιστικότητα»

Βλάχος: «Οι παίκτες μου έδειξαν καρδιά, ποιότητα και αποφασιστικότητα»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, επισήμανε ότι τίποτα δεν τελείωσε!

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Ο Έλληνας κόουτς στάθηκε στην άμυνα των Πειραιωτών και συνέστησε ηρεμία και ξεκούραση πριν από το μεγάλο ματς του Σαββάτου.

Από πλευράς του ο Γεννηδουνιάς μίλησε για τον κίπερ της ομάδας Πάβιτς οι επεμβάσεις του οποίου ήταν καθοριστικές για το θετικό αποτέλεσμα.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό:

«Δεχθήκαμε μόνο τέσσερα γκολ και δύσκολα θα χάναμε. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα αλλά δεν τις κάναμε γκολ. Είχαμε άτυχες ενέργειες και ήταν καλός ο Ισπανός τερματοφύλακας. Ελέγξαμε πάντως το ρυθμό. Το πλάνο μας πήγε καλά στην άμυνα. Η Μπαρτσελονέτα είναι φορμαρισμένη αλλά οι παίκτες μου έδειξαν η καρδιά, ποιότητα και αποφασιστικότητα. Είμαστε στον τελικό. Δεν μένουμε εδώ. Έχουμε ένα μεγάλο ματς μπροστά μας. Ήρεμα τώρα. Πάμε να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε. Είμαστε χαρούμενοι αλλά έχουμε την εμπειρία από τελικό αφού παίξαμε και πριν από δυο χρόνια στη Βουδαπέστη. Τα νεότερα στον τελικό. Να έχουμε με την ίδια προσήλωση στην άμυνα».

Από την πλευρά του, ο Ντίνος Γεννηδουνιάς ανέφερε τα εξής: «Μας έδωσε τη νίκη η άμυνα και ο Πάβιτς που ήταν εκπληκτικός. Μας έδωσε ώθηση ο Πάβιτς και στο κρίσιμο σημείο ήρθαν τα μεγάλα γκολ και πήραμε τη νίκη. Πάλι καλά που δεν ήταν καθοριστική η φάση του πέναλτι και πήραμε τη νίκη. Ξεκούραση τώρα για το μεγάλο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ