Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για την πρόκριση στον τελικό

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για την πρόκριση στον τελικό

Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί έχουν δώσει δυναμικό «παρών» στη Γένοβα και θα στηρίξουν την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στην αποψινή μάχη με την Μπαρτσελονέτα.

Πανέτοιμη για τη μεγάλη μάχη με την Μπαρτσελονέτα είναι η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι σε λίγη ώρα (20:00) θα παλέψουν με τους Καταλανούς για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Len Champions League.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου σε αυτή τη μάχη θα έχει στο πλευρό της περίπου 200 οπαδούς της, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στη Γένοβα, όπου διεξάγεται το Final 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι οπαδοί των Πειραιωτών στο παιχνίδι με τη Σπαντάου βοήθησαν στα κρίσιμα σημεία την ομάδα τους και της έδωσαν ώθηση για να φτάσει στη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και στο παιχνίδι με την ισπανική ομάδα!

Το αποψινό παιχνίδι με τους Καταλανούς είναι πιο δύσκολο για τους νταμπλούχους Ελλάδας, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για την πολυπόθητη πρόκριση. Υπενθυμίζουμε ότι το αποψινό ματς θα είναι το τρίτο που δίνει ο Ολυμπιακός με την Μπαρτσελονέτα στη φετινή σεζόν, με τους Πειραιώτες να είναι αήττητοι.

Στην πρεμιέρα των ομίλων οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 7-7 στην Ισπανία, ενώ στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Παπαστράτειο επικράτησαν εύκολα με 14-10.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ