Έγκερ – Μπαρτσελονέτα 4-9

Έγκερ – Μπαρτσελονέτα 4-9

Οι Καταλανοί προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Len Champions League, όπου θα κοντραριστούν με τους Πειραιώτες για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Την αντίπαλό του στα ημιτελικά του Len Champions League έμαθε ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Παρασκευής (8/6, 20:00) θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελονέτα με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι Καταλανοί το βράδυ της Πέμπτης νίκησαν με 9-4 την Εγκερ του πρώην «ερυθρόλευκου» Αγγελου Βλαχόπουλου και πέρασαν στην τελική 4άδα. Η Μπαρτσελονέτα παίζοντας εκπληκτική άμυνα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, κράτησε χαμηλά στο σκορ την ουγγρική ομάδα και πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μπαρτσελονέτα για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν. Στην πρεμιέρα των ομίλων οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 7-7 στην Ιβηρική χερσόνησο, ενώ οι Ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει στο ματς που διεξήχθη στο Παπαστράτειο με 14-10.

Έγκερ – Μπαρτσελονέτα 4-9 (1-2, 3-3, 0-2, 0-2)

Έγκερ (Ρόμπερτ Νταμπρόφσκι): Μίτροβιτς, Ανχιάλ, Ράσοβιτς 1, Αβράμοβιτς, Χοζνιάνσκι 1, Λόριντς, Ντέκερ, Κόβατς, Τσούκοβιτς, Βλαχόπουλος 2, Μπεντό, Χαράι, Τσιζάρ

Μπαρτσελονέτα (Χεσούς Μαρτίν): Πινέδο, Φαμέρα 1, Γρανάδος 2, Μουνιάριθ 4, Βρλιτς 1, Λαρούμπε, Γκαρθία, Μιράντα, Ταχούλ, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπάστος, Λινάρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ