Βλάχος: «Αυτή η ομάδα είναι ικανή να κατακτήσει το ευρωπαϊκό»

Βλάχος: «Αυτή η ομάδα είναι ικανή να κατακτήσει το ευρωπαϊκό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έδωσε το σύνθημα ενόψει του Final 8 του Champions League.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρωτεργάτης της «ερυθρόλευκης» επιτυχίας, Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος οδήγησε την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος και 16ου νταμπλ στην ιστορία της.

Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και επισήμανε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνεργασία με τον Μιχάλη Κουντούρη παρέχουν στις ομάδες του Ερασιτέχνη όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να φέρνουν τίτλους και να πετυχαίνουν σπουδαίες διακρίσεις.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο Final 8 του Champions League, στο οποίο θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός και τόνισε ότι στόχος των Πειραιωτών είναι η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Όλα αυτά τα επιτεύγματα μπορούν να συμβούν μόνο στον Ολυμπιακό και αυτή η ομάδα έχει κάνει πάρα πολλά. Είναι στην κορυφή στην Ελλάδα και διεκδικεί τις τρεις τελευταίες χρονιές έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Αυτή η ομάδα είναι ικανή να πετύχει το μεγάλο στόχο και να κατακτήσει το μεγάλο τρόπαιο, χωρίς όμως μεγάλες κουβέντες και μεγάλα λόγια. Στη Γένοβα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και η ομάδα που θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα, θα έχει κάποιους παράγοντες με το μέρος  της  και θα πάει βήμα βήμα, θα κατακτήσει το τρόπαιο. Εμείς θα πάμε πολύ συνετά και με το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας. Καταρχήν να προκριθούμε  στον ημιτελικό που θα μας δώσει την ευκαιρία για το κάτι παραπάνω.

Η κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου και οι πολλές που έχουμε κάνει, ιδίως με το σερί που έχουμε τρέξει τα τελευταία έξι χρόνια νομίζω είναι απόρροια του πως δουλεύει ο Ολυμπιακός και ότι είναι μια οικογένεια. Όλα ξεκινάνε από τον κ. Μαρινάκη και σε συνεργασία με τον πρόεδρό μας κ. Κουντούρη και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, που μπορούν να παρέχουν όλα τα εφόδια  σε μια ομάδα σαν τη δικιά μας. Και στο γυναικείο πόλο και στα άλλα αθλήματα που φέτος πιστεύω ότι έδωσαν πάρα πολλές χαρές και πολλές συγκινήσεις στους φίλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ