Ιστορικά κατορθώματα για Βλάχο και Δελακά

Ιστορικά κατορθώματα για Βλάχο και Δελακά

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών με 3-0 νίκες κόντρα στη Βουλιαγμένη, με τον προπονητή Θοδωρή Βλάχο και τον Βαγγέλη Δελακά να καταγράφουν αξιοθαύμαστα επιτεύγματα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη (8-5) στο Π. Καπαγέρωφ, έκανε το 3-0 στις νίκες και κατέκτησε το 16ο τρόπαιο της Ιστορίας του. Μια κατάκτηση που σήμανε και Ιστορικά επιτεύγματα για δύο από τα στελέχη των ερυθρόλευκων.

Ο Βαγγέλης Βλάχος, προπονητής του Ολυμπιακού, πανηγύρισε την 6η κατάκτηση πρωταθλήματος και έγινε το Νο.1 της λίστας με τους πολυνίκεις προπονητές του πρωταθλήματος. Πίσω του πλέον ο Μίλε Νάκιτς με 5 κατακτήσεις με Γλυφάδα και Ολυμπιακό τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και ο Βαγγέλης Πάτερος με επίσης 5 κατακτήσεις, ως προκάτοχος του Βλάχου στην τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων.

Από την άλλη και ο Βαγγέλης Δελακάς, ο 33χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού μπήκε σε ένα πολύ κλειστό και τιμητικό γκρουπ. Αυτό με τους πολίστες που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα. Ο Δελακάς με τη φετινή κατάκτηση έφτασε τους 12 τίτλους, φτάνοντας σε κατακτήσεις τους Νίκο Δεληγιάννη, Σάκη Πλατανίτη, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και Γιώργο Ντόσκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ