Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 8-5

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 8-5

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη με 8-5 στο κατάμεστο από οπαδούς του, Π. Καπαγέρωφ, έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών στο πόλο και στέφθηκε νταμπλούχος Ελλάδος για 16η φορά στην ιστορία του!

Την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και 32ου συνολικά πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 8-5 της Βουλιαγμένης!

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο ΝΟΒ ξεκίνησε πολύ δυνατά και βρέθηκε να προηγείται με 1-3, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους σε άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Καπότσης, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ για τη Βουλιαγμένη, αλλά η συνέχεια άνηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος με δύο γκολ μείωσε τη διαφορά στο σκορ στο ένα τέρμα (3-4), παίζοντας παράλληλα καλή άμυνα, η οποία δυσκόλεψε αρκετά τους τους παίκτες του Κώστα Λούδη.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι Πειραιώτες  πήραν φόρα επιθετικά και εγκλώβισαν τη Βουλιαγμένη που δεν κατάφερε να σκοράρει. Γενηδουνιάς, Ομπράντοβιτς,  Γούνας και  Μουρίκης πέτυχαν από ένα γκολ έκαστος και έδωσαν διαφορά τριών τερμάτων (7-4) στην ομάδα τους.

Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι δύο ομάδες πέτυχαν μόλις από ένα γκολ, με τους Καπότση και Ομπράντοβιτς να διαμορφώνουν το τελικό 8-5.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στο Final 8 του Champions League που θα διεξαχθεί στη Γένοβα από τις 7 μέχρι τις 9 Ιουνίου.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 7-4, 8-5.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης , Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς.

Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκη, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 3, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης, Δήμου, Καλογερόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ