Βλάχος: «Θέλουμε το νταμπλ μπροστά στον κόσμο μας»

Βλάχος: «Θέλουμε το νταμπλ μπροστά στον κόσμο μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη των Πειραιωτών στον δεύτερο τελικό και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο κολυμβητήριο του Λαιμού της Βουλιαγμένης με 8-3 και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι η ομάδα του επικράτησε δίκαια και έδωσε το σύνθημα ενόψει του τρίτου τελικού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν τη σειρά στο Παπαστράτειο και να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση του νταμπλ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το 3-0 στην αρχή μας ξεγέλασε και εμάς, θεωρήσαμε ότι θα κυλήσει έτσι το παιχνίδι. Υπήρχε ένα δεύτερο οκτάλπεπτο πραγματικά σκληρό και για τις δυο ομάδες, χωρίς σκορ και όταν μετά ξεκινάει το τρίτο οκτάλεπτο με πολύ χαμηλό σκορ είναι και οι δυο ομάδες μέσα στο παιχνίδι. Δίκαια κερδίσαμε σήμερα. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από της Τρίτης, με πιο σκληρές άμυνες. Η Βουλιαγμένη παρουσιάστηκε καλύτερη στην έδρα της.

Είναι κάτι που το περιμέναμε αλλά εμείς θέλαμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κάνουμε το 2-0 με όσο καλύτερη εμφάνιση γίνεται. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε σε δυο μέρες να το τελειώσουμε, στην έδρα μας, με τους φιλάθλους μας και να γιορτάσουμε την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας, σε μεγάλο μέρος είναι η Ευρώπη που είναι πολύ κοντά και θέλουμε να έχουμε παιχνίδια σαν το σημερινό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ