Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 3-8

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 3-8

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα τη Βουλιαγμένη με 8-3 στο κλειστό κολυμβητήριο του Λαιμού, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών για την Α1 Ανδρών στο πόλο και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το νταμπλ, αφού είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Κυπέλλου στη Χίο.

Ένα βήμα μακριά από τον 6ο συνεχόμενο και 32ο συνολικά τίτλο της ιστορίας του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μετά τη δεύτερη νίκη του επί της Βουλιαγμένης. Με νίκη το Σάββατο (26/5) οι «ερυθρόλευκοι» κατακτούν το νταμπλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο και βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους σε τραγικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα, αφού οι άμυνες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, με τους δύο τερματοφύλακες να κατεβάζουν τα ρολά.

Στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση και πήρε εύκολα τη νίκη. Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 3-2 στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου, αλλά έκτοτε οι φιλοξενούμενοι έκαναν σερί με γκολ των Γούνα και Ομπράντοβιτς φτάνοντας στην άνετη νίκη.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Γενηδουνιάς, Γούνας και Ομπράντοβιτς, οι οποίοι πέτυχαν από δύο τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-0, 3-2, 0-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκη 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης, Ν. Κουρούβανης, Ξανθόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ