Υδραϊκός – Χίος 4-8

Υδραϊκός – Χίος 4-8

Οι Νησιώτες κατέκτησαν την 3η θέση και πήραν το εισιτήριο για την Α’ Προκριματική Φάση του Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Χίος κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τον Υδραϊκό, έκανε το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών και κατέκτησε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Οι Νησιώτες το μεσημέρι της Πέμπτης επικράτησαν εκτός έδρας με 8-4 και εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για την Α’ Προκριματική Φάση του Champions League της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη κυριάρχησε απόλυτα στην πισίνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Η Χίος ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 3-1. Ο Υδραϊκός αντέδρασε, μείωσε στο γκολ (3-4), αλλά οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και πήραν την πολυπόθητη νίκη (8-4).

Πρώτος σκόρερ για τη Χίο ήταν ο Ρουστάμοφ με 3 γκολ, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Καλογεράκος με 2 τέρματα. Από τους ηττημένους, από ένα γκολ σκόραραν οι Χατζηκυριακάκης, Μπλάνης, Βιτέλλας και Αλαμάνος.

Υδραϊκός – ΝΟ Χίου Astra Airlines 4-8 (0-2, 1-1, 2-3, 1-2)

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μπλάνης 1, Βιτέλλας 1, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος 1, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ, Γραμματικός

ΝΟ Χίου Astra Airlines (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 3, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Μόκκας, Καλογεράκος 2, Πέττας 1, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης 1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ