Το πρώτο «ερυθρόλευκο» βήμα για την κατάκτηση της κούπας

Το πρώτο «ερυθρόλευκο» βήμα για την κατάκτηση της κούπας

Το πρώτο βήμα, εκ των τριών που απαιτούνται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στοχεύει να κάνει σήμερα (22/05) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (22/5) στις 18:30 την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο του πρώτου τελικού των play offs της Α1 πόλο ανδρών.

Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους και στοχεύουν στο πρώτο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την Πέμπτη (24/5) στον Λαιμό θα διξεαχθεί το δεύτερο παιχνίδι, ενώ ο τρίτος τελικός της σειράς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου (17:30) στο Παπαστράτειο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα και Δημήτρη Νικολαϊδη.

Ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Αρχίζει η σειρά των τελικών και είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι. Είναι ένας από τους στόχους μας τη φετινή σεζόν και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε την πρώτη νίκη από τις τρεις που χρειαζόμαστε. Φυσικά και θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Μας δίνει πάντα δύναμη και ώθηση όταν είναι στο πλευρό μας. Θέλουμε να γεμίσει το κολυμβητήριο».

Στην αναμέτρηση με την Βουλιαγμένη ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ