Συγχαρητήρια από ΠΑΕ Ολυμπιακό και Μαρινάκη, στη γυναικεία ομάδα πόλο

Συγχαρητήρια από ΠΑΕ Ολυμπιακό και Μαρινάκη, στη γυναικεία ομάδα πόλο

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και έκανε το πρώτο νταμπλ της Ιστορίας της και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλαν τα συγχαρητήριά τους.

Άλλο ένα πρωτάθλημα σε ομαδικό άθλημα από τμήμα του Ολυμπιακού μέσα στη σεζόν! Οι πολίστριες των ερυθρόλευκων νίκησαν τον ΝΟ Βουλιαγμένης (9-6) και κατέκτησαν το νταμπλ στο γυναικείο πόλο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανάρτησή της στο επίσημο σάιτ της έκανε λόγο για… αμέτρητες κούπες, αναφέροντας σχετικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του πρώτου ιστορικού νταμπλ! Πρόκειται για μία ακόμη σπουδαία επιτυχία, στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς!

Οι κούπες είναι αμέτρητες…»

Από την άλλη και ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος σε άλλη μια επιτυχία του οργανισμού του Ολυμπιακού. Με μήνυμά του στη σελίδα του στο facebook, ο Μαρινάκης εξέφρασε τα συγχαρητήρια και την περηφάνεια του με την εξής ανάρτηση:

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο των γυναικών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του νταμπλ! Ο Θρύλος συνεχίζει να γράφει ιστορία θριάμβων και κάνει υπερήφανη όλη την Ερυθρόλευκη οικογένεια! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ