Παυλίδης : «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα εύκολα αλλά σίγουρα άξια»

Παυλίδης : «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα εύκολα αλλά σίγουρα άξια»

Ο Χάρης Παυλίδης, προπονητής της πρωταθλήτριας, γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, στάθηκε στη δίκαιη κατάκτηση του φετινού τίτλου και άφησε μια υπόσχεση για του χρόνου.

Ο Χάρης Παυλίδης είδε τις παίκτριές του αγχωμένες και κουρασμένες στην τρίτη αναμέτρηση κόντρα στη Βουλιαγμένη. Δυσκολεύτηκαν για τρία οκτάλεπτα αλλά τελικά επικράτησαν 9-6 και πήραν το πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε πως η ομάδα του ήταν δίκαια πρωταθλήτρια και άφησε υποσχέσεις για μια πολύ καλύτερη εικόνα στην Ευρώπη τη νέα χρονιά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παυλίδη:

«Ήταν πρωτάθλημα που κατακτήθηκε σχετικά εύκολα, αλλά σίγουρα άξια. Κερδίσαμε τις 9 από τις 10 φορές που παίξαμε την Βουλιαγμένη. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Σήμερα είχαμε άγχος. Όμως καταφέραμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να πάρουμε προβάδισμα 3 τερμάτων και την νίκη. Η άμυνα μας έδωσε την νίκη και στα 3 παιχνίδια και φυσικά το πρωτάθλημα. Ο ανταγωνισμός στην Ευρώπη είναι πολύ μεγάλος. Εμείς έχουμε ένα πολύ καλό κορμό Ελληνίδων παικτριών και προσπαθούμε να έχουμε και την βοήθεια ξένων. Φέτος δεν ήταν καλή η χρονιά στην Ευρώπη, όμως υπόσχομαι ότι του χρόνου θα είναι καλύτερη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ