Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 4-10

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 4-10

Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το 2-0 στους τελικούς της Α1 και πλέον απέχουν μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού τον δεύτερο τελικό της Α1 με την Βουλιαγμένη. Οι «ερυθρόλευκες» με άμυνα-γρανίτη επικράτησαν στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 10-4 και έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πλέον απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και ενός ιστορικού νταμπλ, με τον τρίτο τελικό να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (15/05, 21:00) στο Παπαστράτειο.

Πήρε από την αρχή τα ηνία

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, με τις «ερυθρόλευκες» να παίζουν εξαιρετική άμυνα και να έχουν μεγάλη υπομονή στην επίθεση. Το πρώτο γκολ του παιχνιδιού ήρθε από την Μόνικα Εγκενς, η οποία με σουτ από την περιφέρεια έκανε το 1-0 για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη. Οι «ερυθρόλευκες» ξαναχτύπησαν και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Εμολο έκαναν το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ της πρώτης περιόδου. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο οκτάλεπτο, με την Εγκενς να κάνει το 3-0 και τη Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Η Εγκενς με το τρίτο της προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Διατήρησε το προβάδισμα

Στο τρίτο οκτάλεπτο ανέλαβε δράση η Τσουκαλά, η οποία έκανε το 6-0, με την Εγκενς να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ για το 7-0. Το ρόδι για τον ΝΟΒ έσπασε η Νιχάους (1-7), με την Τσουκαλά να ανεβάζει ξανά τη διαφορά στα 7 γκολ (1-8). Οι γηπεδούχες με δύο γκολ της Ε. Νίνου στο δεύτερο μισό του οκταλέπτου μείωσαν σε 8-3. Στην αρχή της τέταρτης και τελευταίας περιόδου ο Ολυμπιακός σκόραρε με την Ασημάκη για το 9-3, με την Εμολο λίγο αργότερα να κάνει το 10-3 για τις Κυπελλούχες. Ο ΝΟΒ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 10-4 με τη Χυδηριώτη.

Τα οκτάλεπτα : 0-2, 0-3, 3-3, 1-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 1, Χυδηριώτη, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ε. 2

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ