Μανωλιουδάκη: «Θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Μανωλιουδάκη: «Θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» θα τα δώσουν όλα στον τελικό του Final 4 του Len Trophy και ευχαρίστησε τους φιλάθλους του συλλόγου για την υποστήριξή τους – Εμολο: «Το ματς της χρονιάς».

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Len Trophy έδωσε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μετά την πρόκριση της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στον τελικό του Final 4, που διεξάγεται στο Ματαρό της Ισπανίας.

Η αρχηγός των «ερυθρόλευκων», μίλησε για τη νίκη επί της Πάντοβα και τόνισε ότι όλες οι παίκτριες του Ολυμπιακού θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον τελικό, προκειμένου να οδηγήσουν το σύλλογο στην κατάκτηση του τροπαίου. Παράλληλα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος έδωσε δυναμικό «παρών» και στην Ισπανία, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πάμε ένα βήμα τη φορά. Κάναμε το πρώτο βήμα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και τώρα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη και να κοιτάξουμε τον αυριανό μας αντίπαλο. Θα δώσουμε τα πάντα όπως και σήμερα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Στην αρχή ήμασταν πολύ κακοί στον παίκτη παραπάνω και δεν είχαμε βρει τον απαιτούμενο ρυθμό. Μόλις το βρήκαμε δείξαμε ποια είναι η ομάδα μας και πλέον ετοιμαζόμαστε για τον τελικό. Ότι και να πω είναι λίγο για τον κόσμο μας. Μας ακολουθεί παντού. Όλοι μαζί μια οικογένεια. Ακολουθούν από την μια κούπα στην άλλη. Να δώσω και συγχαρητήρια στα κορίτσια του βόλεϊ και ελπίζω να πάρουμε λίγο από τη δίψα και την ψυχή τους για να συνεχίσουμε και εμείς αύριο».

Από την πλευρά της η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Πάντοβα, Τζούλια Έμολο, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» επικεντρώνονται πλέον στον τελικό, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι είναι αγώνας της χρονιάς! «Είμαστε χαρούμενοι. Ο στόχος μας σήμερα ήταν η πρόκριση και την πετύχαμε. Πρέπει να πάμε βήμα βήμα και τώρα συγκεντρωνόμαστε για τον αυριανό τελικό. Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας. Είναι ο αγώνας που περιμένουμε όλη τη χρονιά, πιστεύουμε στην ομάδα μας, θα παίξουμε με μυαλό και πάθος και θα τα δώσουμε όλα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μας ακολουθούν παντού και είναι ο παραπάνω παίκτης μας και εδώ», δήλωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ