ΑΝΟ Γλυφάδας – Πανιώνιος 11-5

ΑΝΟ Γλυφάδας – Πανιώνιος 11-5

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας, κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με 11-5 του Πανιωνίου και επέστρεψε σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος μετά από 25 χρόνια.

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς η νεανική ομάδα του Δημήτρη Μάζη επικράτησε του Πανιωνίου με 11-5 και επέστρεψε σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος μετά από 25 χρόνια.

Ήταν το 1993 όταν ο ΑΝΟ Γλυφάδας είχε μετάσχει προηγούμενη τελευταία φορά σε τελικό όπου είχε αντιμετωπίσει και πάλι τον Ολυμπιακό και είχε ηττηθεί με 8-4. Η τελευταία φορά που είχε πάρει το τρόπαιο ήταν το 1989 όταν είχε νικήσει στην παράταση του τότε τελικού τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 10-8 (7-7 κ.α.).

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο στα δύο πρώτα οκτάλεπτα με τις δύο ομάδες να βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους κοντά στο σκορ και τη Γλυφάδα να έχει βραχεία κεφαλή ενός γκολ (4-3).

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως, η άμυνα της Γλυφάδας «έσφιξε» και κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά στα 5 γκολ με το τέλος του τρίτου οκταλέπτου (10-5). Το τελικό 11-5 έστειλε την Γλυφάδα στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11-5

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 6-2, 1-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου 3, Παπασηφάκης 2, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος 1, Σκουμπάκης 1, Σαλτερής, Λεμπέσης, Γαλάνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 2, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπργκούλιαν, Κουλεράκης, Καλαϊτζής 2, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 1, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Τάκης Ταναϊνης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ