Πανέτοιμη η Χίος για το Final 4 του πόλο

Πανέτοιμη η Χίος για το Final 4 του πόλο

Η Χίος είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει για δεύτερη φορά -μετά το 2003- το final-4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών.

Το Ιωνικό κολυμβητήριο υποδέχθηκε ήδη τις ομάδες του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας, που έφτασαν το μεσημέρι στο «νησί της μαστίχας» με πτήση τσάρτερ της Astra Airlines (χορηγού της διοργάνωσης και του Ναυτικού Ομίλου Χίου) και προπονήθηκαν το απόγευμα στην πισίνα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, αύριο και το Σάββατο (23-24 Μαρτίου).

Αντίθετα, οι αποστολές της Βουλιαγμένης και του Πανιωνίου φτάνουν το βράδυ στη Χίο με την πτήση της γραμμής της ίδιας εταιρείας, γεγονός που έχει δημιουργήσει μια μικρή… γκρίνια στο «στρατόπεδο» του ΝΟΒ, για άνιση μεταχείριση σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αντίπαλό του στον αυριανό (18:00) πρώτο ημιτελικό.

Ευτυχώς πάντως που υπάρχει αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με τη Χίο, γιατί διαφορετικά το final-4 θα όδευε προς αναβολή, αφού έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου από τον Πειραιά προς τα νησιά του βορείου Αιγαίου, λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Οπαδοί του Ολυμπιακού υπάρχουν σε κάθε μέρος της Ελλάδας και αυτό το αντιλήφθηκαν οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» το μεσημέρι, κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Ομηρος» της Χίου.

Την αποστολή περίμενε αντιπροσωπεία του τοπικού συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού, που υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τους παίκτες ενώ πρόσφεραν και μία ανθοδέσμη στον προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Βλάχο.

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» και στις εξέδρες του Ιωνικού κολυμβητηρίου, με το ερωτηματικό να αφορά στην ανταπόκριση των φιλάθλων της Χίου, δεδομένης της απουσίας του τοπικού ΝΟΧ από το final-4. Στην πόλη πάντως υπάρχουν αφίσες και banner που διαφημίζουν τη διοργάνωση, για την οποία οι τοπικοί φορείς έχουν εξασφαλίσει την υποστήριξη αρκετών χορηγών.

** Κανονικά δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση, αλλά στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε στον ελληνικό αθλητισμό, είναι ευχάριστο να βλέπει κάποιος τις αποστολές των τεσσάρων ομάδων να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, να τρώνε μαζί, να κουβεντιάζουν και γενικότερα να επιβεβαιώνουν την παρεϊστικη εικόνα που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού πόλο. Λέμε συχνά ότι οι αντίπαλοι αθλητές δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αλλά δεν κάνει κακό να το βλέπουμε καμιά φορά και στην πράξη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ