Παυλίδης : «Πικράναμε τον κόσμο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού»

Παυλίδης : «Πικράναμε τον κόσμο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού»

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε μετά την ήττα από την Κίνεφ Κίρισι και τον αποκλεισμό από το Final 4 της Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, δεχθήκαμε πάλι 11 γκολ. Ήμασταν πολύ κακοί στον παίκτη λιγότερο και εκεί που κρίθηκε το παιχνίδι ήταν στις προσωπικές μονομαχίες όπου η Κίρισι νίκησε κατά κράτος.  Ήταν δυο παιχνίδια πολύ κοντά και τα δυο κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Εμείς δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων ειδικά στο τελευταίο οκτάλεπτο όπου πήραμε το προβάδισμα και θα μπορούσαμε να το έχουμε κρατήσει. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και πιο πολύ λυπάμαι για αυτούς. Ήταν συγκλονιστική η συμπαράστασή τους και θεωρώ ότι δεν φανήκαμε αντάξιοι των δυνατοτητών μας και πικράναμε και τον κόσμο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού».
H Aλεξάνδρα Ασημάκη τόνισε σχετικά: «Η πίκρα είναι μεγάλη που δεν καταφέραμε σήμερα, μπροστά στον κόσμο μας να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα για μία ακόμη χρονιά. Προσωπικά είναι η πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό που δεν καταφέρνουμε να πάμε στα τελικά της ανώτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τώρα το τι έφταιξε δεν μπορώ να το πω αυτή τη στιγμή, γιατί η πίκρα είναι μεγάλη, αφού θέλαμε πάρα πολύ να χαρίσουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο μας και στη διοίκηση που μας στηρίζει τόσο πολύ. Τώρα συνεχίζουμε στο Len Trophy που είναι μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα και είνα πολύ σημαντική η κατάκτηση. Για εμάς πλέον ο στόχος είναι η κατάκτηση αυτού του ευρωπαϊκού και όλων των εγχώριων τίτλων του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Θα συνεχίσουμε με περισσότερη δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ