Ολυμπιακός – Όρβοσι 10-7

Ολυμπιακός – Όρβοσι 10-7

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με ευκολία της Όρβοσι (10-7) και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας εντυπωσιακά για ένα ημίχρονο επιβλήθηκε της Όρβοσι 10-7 στον Πειραιά και παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου του στο Champions League ανδρών με διαφορά από τους διώκτες του. Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από την Παρτιζάν (31/03) .

Οι παίκτες του Βλάχου ήταν εντυπωσιακοί στα πρώτα οκτάλεπτα και με σκληρή άμυνα δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να γίνουν απειλητικοί. Με γκολ των Φουντούλη, Γούνα, Μουρίκη και Ομπράντοβιτς προηγήθηκαν με 4-0,ενώ στη συνέχεια ανέβασαν το σκορ και στο 6-0. Η Όρβοσι σκόραρε μετά από περίπου 15 λεπτά αγώνα. Συγκεκριμένα με τον Ραντέλοβιτς ο οποίος μείωσε σε 6-1 ενώ ο Μυλωνάκης διαμόρφωσε το 7-1 του δευτέρου οκταλέπτου.

Η χαλάρωση του Ολυμπιακού και η αύξηση της πίεσης από πλευράς Ούγγρων οδήγησαν στο σε 8-4 αλλά και το 9-6 με τον Γκορ – Νάγκι πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Η διαφορά δεν έπεσε όμως σε κανένα σημείο κάτω από τα τρία τέρματα.  Ο Δερβίσης στον έβαλε το δέκατο τέρμα των Ερυθρόλευκων (10-6) ενώ ο  Σέμαν 12 δεύτερα πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 10-7.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΡΒΟΣΙ 10-7

Οκτάλεπτα: 4-0, 3-1, 2-3, 1-3

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

Όρβοσι (Πέτικ): Μπιστριτσάνι, Τοθ, Γκορ – Νάγκι 1, Ραντέλοβιτς 1, Σάλαμον, Μπούριαν, Χέγκεντους, Σέμαν 2, Έρντελι 2, Ιουχάζ, Μπούντους, Ούμποβιτς 1, Σέντεσι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ