Βλάχος : «Να δείχνουμε ότι ξέρουμε πού θέλουμε να φτάσουμε»

Βλάχος : «Να δείχνουμε ότι ξέρουμε πού θέλουμε να φτάσουμε»

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώνει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την προετοιμασία της για την αυριανή (14/3, 17:30) αναμέτρηση με την ουγγρική Ορβόσι στην Πειραιά, στο πλαίσιο του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί για άλλη μία νίκη, που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στο final-8 της διοργάνωσης, αλλά και στην πρώτη […]

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώνει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την προετοιμασία της για την αυριανή (14/3, 17:30) αναμέτρηση με την ουγγρική Ορβόσι στην Πειραιά, στο πλαίσιο του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί για άλλη μία νίκη, που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στο final-8 της διοργάνωσης, αλλά και στην πρώτη θέση του Α΄ ομίλου.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος, έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης λέγοντας τα εξής: «Παίζουμε στην έδρα μας με την Ορβόσι, που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη τετράδα του ομίλου. Από την άλλη πλευρά, εμείς θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε άλλο ένα βήμα για την πρόκριση στο final-8, και μάλιστα ως πρώτοι του ομίλου μας. Πρέπει να παίξουμε δυναμικά για να μπούμε στη θέση του οδηγού στο αυριανό παιχνίδι. Αλλά, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι ότι ξέρουμε τι ζητάμε και πού θέλουμε να φτάσουμε».

Από την πλευρά του, ο Κροάτης αμυντικός του Ολυμπιακού, Άντρο Μπούσλιε, τόνισε: «Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε προς το τέλος, τα παιχνίδια θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που είναι να νικήσουμε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε απέναντι στην Ορβόσι. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και μαζί με τους φιλάθλους μας, που αποτελούν πάντα έναν έξτρα παίκτη για εμάς, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ