ΝΕ Πατρών – ΑΝΟ Γλυφάδας 10-9

ΝΕ Πατρών – ΑΝΟ Γλυφάδας 10-9

Η ΝΕ Πατρών επιβλήθηκε με 10-9 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» για το τελευταίο παιχνίδι του Β’ Ομίλου της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Γυναικών. Το ματς ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο από το ξεκίνημα και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με απόλυτη ισορροπία, με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχες πήραν το προβάδισμα στη δεύτερη περίοδο και έφτασαν […]

Η ΝΕ Πατρών επιβλήθηκε με 10-9 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» για το τελευταίο παιχνίδι του Β’ Ομίλου της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο από το ξεκίνημα και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με απόλυτη ισορροπία, με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχες πήραν το προβάδισμα στη δεύτερη περίοδο και έφτασαν στο 4-3 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Το τρίτο οκτάλεπτο είχε τα περισσότερα γκολ και φάσεις και βρήκε την ΝΕΠ να προηγείται με 8-6, ενώ ο ΑΝΟ Γλυφάδας αντέδρασε στην τελευταία περίοδο, έφτασε τη διαφορά στο γκολ αλλά δεν κατάφερε εν τέλει να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Πρώτη σκόρερ ήταν η Ελληνιάδη του ΑΝΟΓ με τρία γκολ. Για την γηπεδούχο ομάδα, από δύο φορές σκόραραν οι Μαρία Μπαλάτσα και Σολανάκη.

Να αναφέρουμε ότι στο 3.30 της τέταρτης περιόδου απεβλήθη ο προπονητής της ΝΕ Πατρών, Δημήτρης Μπιτσάκος, για έντονη διαμαρτυρία προς τους διαιτητές της αναμέτρησης.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 4-3, 2-3

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Τσιμάρα Ευδ. 1, Μπαλάτσα Μ. 2, Πετάση 1, Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Λυκοθανάση, Μοίραλη, Μπιτσάκου 1, Κουτέλη 1, Σολανάκη 2, Ζαφειράκη, Ρακιντζή, Παπαδοπούλου

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 3, Λούδη 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Κανετίδου 2, Κολιτσοπούλου, Ακριτίδου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Ντάσιου 2, Καρύτσα, Κοντονή, Γιαννοπούλου

Διαιτητές: Παραϊκταρίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Χρήστος Σαλογιάννης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ