Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης 5-11

Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης 5-11

Στο ρελαντί ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέρασε νικηφόρα από το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, εκεί όπου επιβλήθηκε με 11-5 του Απόλλωνα Σμύρνης, για τη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Η φιλοξενούμενη ομάδα με τη νίκη της αυτή, παρέμεινε σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Βάσιτς ήταν ο πρωταγωνιστής για τους […]

Στο ρελαντί ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέρασε νικηφόρα από το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, εκεί όπου επιβλήθηκε με 11-5 του Απόλλωνα Σμύρνης, για τη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Η φιλοξενούμενη ομάδα με τη νίκη της αυτή, παρέμεινε σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Βάσιτς ήταν ο πρωταγωνιστής για τους νικητές, καθώς πέτυχε 4 γκολ όντας παράλληλα και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-11

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 1-3, 1-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης); Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 3, Τροβάς, Παπαδόπουλος Γ., Λέκιτς 1, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ. 1, Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καλούσης, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 2, Πίοβαν, Δήμου, Λουπάκης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ