Παλαιό Φάληρο – ΝΟ Χανίων 12-10

Παλαιό Φάληρο – ΝΟ Χανίων 12-10

Το Παλαιό Φάληρο ήταν καλύτερο, πήρε ένα προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο και νίκησε τελικά στο Ρέστειο κολυμβητήριο τον ΝΟ Χανίων με 12-10 στο μεταξύ τους ματς για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών. Έτσι οι Φαληριώτες ελπίζουν βάσιμα για την είσοδο στην τελική εξάδα των πλέι οφ. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: […]

Το Παλαιό Φάληρο ήταν καλύτερο, πήρε ένα προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο και νίκησε τελικά στο Ρέστειο κολυμβητήριο τον ΝΟ Χανίων με 12-10 στο μεταξύ τους ματς για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών. Έτσι οι Φαληριώτες ελπίζουν βάσιμα για την είσοδο στην τελική εξάδα των πλέι οφ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 2.36 πριν από γτη λήξη του τρίτου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία ο έφορος του Παλαιού Φαλήρου Μοσχοβέλης».

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 12-10

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 3-3, 3-3.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Κάκαρης 4, Αθανασίου, Τσαχιλίδης 2, Τρούλος, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι. 3, Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Παζαϊτης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος Ανδ., Πολύζος, Νάστραν 4, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Παπαδόπουλος Τρ., Πολογεώργης, Αβέρκα 3, Χάλαρης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Βόσικας

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ