ΟΦΗ – Ολυμπιακός 4-24

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 4-24

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποίο διέλυσε με 24-4 στο κολυμβητήριο του Ηρακλέιου, στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Ακόμα μια άνετη νίκη πανηγύρισε στη φετινή Α1 πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εύκολα του ΟΦΗ με 24-4 στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα και το 7-1 του πρώτου οκταλέπτου, όπως και το 14-1 του ημιχρόνου αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο Θοδωρής Βλάχος επέλεξε να ξεκουράσει τους Πάβιτς, Γενηδουνιάς, Γ. Φουντούλης και Μπούσλιε, οι οποίοι έμειναν για αποθεραπεία στην Αθήνα, με τον Αλέξανδρο Γούνα να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή του ματς, πετυχαίνοντας 9 γκολ και βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ σε έναν αγώνα.

Η νίκη αυτή ήταν η 17η για τον Ολυμπιακό σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, οι οποίοι απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, με 9 βαθμούς διαφορά πλέον από τον 2ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-24

Οκτάλεπτα: 1-7, 0-7, 1-4, 2-6.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου, Κόκκινος, Βάλσαμος, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Κλάδος 1, Πίσσας, Λεονταράκης, Κλήμος 2, Γιγουρτάκης, Ντάνγκαν 1, Καβουσάνος, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Δελακάς, Νικολαΐδης 4, Δερβίσης 3, Μουρίκης 1, Γούνας 9, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Ομπράντοβιτς 2, Πρέκας 2.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Δασκαλοπούλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ