ΝΟ Βουλιαγμένης – ΠΑΟΚ 11-1

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΠΑΟΚ 11-1

Η Βουλιαγμένη διέλυσε τον ΠΑΟΚ με το εμφατικό 11-1, με νίκες συνέχισαν και οι Απόλλων Σμύρνης, Υδραϊκός και Χίος στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών.

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΠΑΟΚ 11-1

Πέντε συνεχόμενες νίκες μετρολυσε ο ΠΑΟΚ πριν τον βρει στο διάβα της η ομάδα του Κώστα Λούδη που τον συνέτριψε με το εμφατικό 11-1. Με βασικό όπλο την άμυνα και κορυφαίο τον Βάσιτς, ο οποίος σκόραρε τέσσερις φορές η Βουλιαγμένη έκανε επίδειξη δύναμης και κρατούσε τα ηνία του αγώνα καθόλη τη διάρκειά του γεγονός που αποδεικνύεται και από το σκορ. Στο ημίχρονο ο ΝΟΒ προηγούνταν 5-0.  Ο ΠΑΟΚ σκόραρε για πρώτη και μοναδική φορά στο τρίτο οκτάλεπτο με το τελικό σκορ να είναι 11-1.

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-0, 3-1, 3-0.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Σαρτζετάκης 2, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης 1, Κουρουβάνης Δ., Δήμου, Καλογερόπουλος.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Προσινικλής Ν., Σιώπας, Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Προσινικλής Π., Τίγκας, Τομάσεβιτς, Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης.

Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης 8-9

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης επί του Πανιωνίου στη μάχη που δίνει για μία θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Μπορεί ο Κυανέρυθροι να είχαν τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα έως και το τέλος του τρίτου οκταλέπτου όμως οι φιλοξενούμενοι έκανα την αντεπίθεσή τους και πήραν μια σπουδαία νίκη. Ο Μοσκόφ ισοφάρισε για το 8-8 και ο Απόλλωνας Παπάκος πέτυχε το νικητήριο γκολ (8-9)!

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 4-3, 0-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 3, Μπργκούλιαν 1, Καλαϊτζής 1, Κουλιεράκης 1, Φαναριώτογλου 1, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος 1, Μαντής, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ. 1, Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 2, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ. 1, Λέκιτς 2, Παπάκος 2, Δερμιτζάκης Δ. 1, Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

ΟΦΗ – Υδραϊκός 7-10

Οι αποκρούσεις του Φλέγκα σε δύο διαδοχικές εκτελέσεις πέναλτι του ΟΦΗ ήταν καθοριστικές για να πάρει ο Υδραϊκός μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, νίκη που τον φέρνει εντός εξάδας. Από την άλλη οι Κρητικοί παρέμειναν ουραγοί της βαθμολογίας.

Οκτάλεπτα: 3-1, 1-4, 2-4, 1-1.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Σιράπογλου, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Καλής 1, Πίσσας 1, Λεονταράκης 1, Κλήμος 3, Γιγουρτάκης, Ντάνκαν, Καβουσανός, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης 1, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης 2, Μπλάνης 1, Βιττέλας 1, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος, Σολεϊμανιπάκ 2, Γραμματικός.

Χίος – Παλαιό Φάληρο 10-7

Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανήσεις του η Χίος η οποία επικράτησε επί του Παλαιού Φαλήρου 10-7 και παρέμεινει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ