Υδραϊκός – ΝΟ Βουλιαγμένης 4-16

Υδραϊκός – ΝΟ Βουλιαγμένης 4-16

Ο περσινός Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο, ΝΟ Βουλιαγμένης θε δώσει και πάλι το παρών μετά τη νίκη επί του Υδραϊκού (16-4), όχι όμως και η διοργανώτρια ομάδα της Χίου που αποκλείστηκε από τον Πανιώνιο (11-9).

Ο κάτοχος του τίτλου δεν θα μπορούσε να λείπει από το Final 4 του 2018 που θα γίνει στη Χίο (23-24/3). Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε με 16-4 του Υδραϊκού και θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στο Καρπενήσι.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν σαρωτικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό είναι πως το ημίχρονο έληξε με του σκορ στο 7-1 για τους παίκτες του Κώστα Λούδη.

Ο ΝΟΒ συνέχισε να σκοράρει όποτε ήθελε μέχρι το τελικό 16-4, έχοντας ως καλύτερους τους Γκιουβέτση (4 γκολ), Σαρτζετάκη (3 γκολ) και Χρυσοσοπαθη (2 γκολ), την ώρα που από τους ηττημένους, από δύο τέρματα πέτυχαν οι Μπλάνης και Χαραλαμπόπουλος.

Οκτάλεπτα: 1-3, 0-4, 1-5, 2-4

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης, Μπλάνης 2, Βιτέλλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ, Γραμματικός

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Σαρτζετάκης 3, Κουρούβανης Νίκος, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας 1, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης 4, Σολανάκης, Κουρούβανης Δημήτρης, Δήμου 1, Καλογερόπουλος 1

 

Πανιώνιος – ΝΟ Χίου 11-9

Ο Πανιώνιος στέρησε τη δυνατότητα στον ΝΟ Χίου να είναι παρών στη διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου που θα γίνει μπροστά στους φιλάθλους του, στη Χίο! Στον προημιτελικό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη οι κυανέρυθροι επιβλήθηκαν με 11-9 της Χίου και βρέθηκαν στο Final 4 μετά από 7 χρόνια.

Οι Νησιώτες ήταν μπροστά στο πρώτο ημίχρονο (5-4), όμως ένα επί μέρους 5-1 στο τρίτο οκτάλεπτο έδωσε σοβαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στην αποφασιστική τέταρτη περίοδο, οι Χιώτες έκαναν την αντεπίθεσή τους μειώνοντας σε 10-9, αλλά ένα γκολ του Παπαποστόλου με 78’’ να απομένουν, σφράγισε την πρόκριση ρου Πανιωνίου με 11-9.

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 5-1, 2-3

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 1, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 3, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 3, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 3, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος

ΝΟ Χίου (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς 2, Καλαργυρός, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 1, Παπούκας 2, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ