Ελλάδα – Μάλτα 20-2

Ελλάδα – Μάλτα 20-2

Η Εθνική ομάδα πόλων ανδρών δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στην Μάλτα, στο πλαίσιο των Προκριματικών του Europa Cup και επιβλήθηκε με το εκκωφαντικό 20-2!

Το γνώριζαν άπαντες ότι οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν θα είχαν πρόβλημα απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου Μάλτα. Έτσι κι έγινε, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίρνει την δεύτερη νίκη του στον 3ο αγώνα της στον για τον 2ο όμιλο των Προκριματικών του Europa Cup, στο Σπλιτ.

Η Εθνική έκανε επίδειξη δύναμη επικρατώντας με 20-2 επί της Μάλτας και πλέον αναμένει  τον αγώνα με την Ολλανδία αύριο (18/02) για να εξασφαλίσει και τυπικά την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, έχοντας μάλιστα ελπίδες και την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι διεθνείς μας είχαν πολλές λύσεις στην επίθεση, ήταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και με κορυφαίο τρίτο δεκάλεπτο πήραν σπουδαία νίκη. Ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε λεπτά συμμετοχής και στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Μάνο Ζερδεβά.

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΛΤΑ 20-2 (3-0, 3-0, 8-1, 6-1)

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 1, Φουντούλης 3, Καπότσης 5, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Μουρίκης, Κολόμβος, Παπαναστασίου 1, Βλαχόπουλος 3, Ζερδεβάς.

ΜΑΛΤΑ: Γκρίστι, Μπουτζέλι, Γκαλέα, Ζάμιτ Ν., Αμπέλα, Ζάμιτ Μ. 1, Καμίλερι Σ. 1, Καμίλερι Τζ., Πλούμπτον, Κούσιν, Μίζι, Ζάμιτ Ντ., Τάντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ