Κροατία – Ελλάδα 4-6

Κροατία – Ελλάδα 4-6

Η Ελλάδα με όπλο την άμυνα και τον παίκτη παραπάνω, νίκησε με 6-4 στο Σπλιτ τους παγκόσμιους πρωταθλητές Κροάτες και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στα τελικά του Europa Cup.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, έκαναν ένα πολύ καλό ματς στην πρεμιέρα του 2ου προκριματικού ομίλου για το Europa Cup. Τι και αν έπαιζαν στην έδρα των παγκόσμιων πρωταθλητών Κροατών. Με πολύ καλή άμυνα, ανάγκασαν τους Κροάτες σε μόλις 2/9 επιθέσεις με παίκτη παραπάνω (δέχτηκαν μόλις ένα γκολ σε κάθε οκτάλεπτο).

Από την άλλη εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις δικές τους επιθέσεις με αριθμητικό πλεονέκτημα (4/6) και κάπως έτσι σε ένα κλειστό ματς, βρήκαν τις υπέρ τους λεπτομέρειες που οδήγησαν στη νίκη, με 6-4. Την Παρασκευή οι διεθνείς μας δοκιμάζονται κόντρα στους Χρυσούς Ολυμπιονίκες του Ρίο, Σέρβους.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ 6-4

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-1, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Δερβίσης 1, Φουντούλης, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 2, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ίβιτσα Τούτσακ): Μπίγιατς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ, Γιόκοβιτς, Μπουλιούμπασιτς, Βουκίσεβιτς 2, Μπούσλιε, Ζόβιτς, Βρλιτς 1, Σέτκα, Γκαρσία, Μάρσελιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ