ΝΟ Βουλιαγμένης – Εθνικός 11-5

ΝΟ Βουλιαγμένης – Εθνικός 11-5

Ένα εκρηκτικό πρώτο οκτάλεπτο ήταν αρκετό για την Βουλιαγμένη, για να επικρατήσει 11-5 του Εθνικού στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού στην Βουλιαγμένη η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Εθνικό στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, με τις γηπεδούχους να παίρνουν την τρίτη τους νίκη στη Γ’ Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών με 11-5.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 5-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 7-2 στο ημίχρονο και από εκεί και πέρα έκανε διαχείριση του αγώνα. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Μαρλούς Νιχάους με 4 γκολ με την Ξενάκη να σκοράρει άλλα 3, ενώ για τον Εθνικό 3 γκολ πέτυχε η Κατσιμπρή

ΝΟ Βουλιαγμένης – Εθνικός 11-5
Οκτάλεπτα: 5-0, 2-2, 3-1, 1-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 4, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη 2, Κοκκινάκη, Ξενάκη 3, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου Β., Καλαϊτζή, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ε.

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού, Δουρέκα Αδ., Βάσιλα, Μουταφιάν 1, Μπίσμπα, Κούβδου Ν., Λογοθέτη, Αποστολίδου, Φραγκιουδάκη, Νιαρχάκου 1, Τζούρκα, Κατσιμπρή 3, Χατζηκυριακάκη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ