Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ – Ολυμπιακός 10-8

Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ – Ολυμπιακός 10-8

Τέλος στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού έβαλε η κροατική Γιούνγκ που νίκησε εντός έδρας τους ερυθρόλευκους με 10-8, οι οποίοι όμως παραμένουν στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα από τους Κροάτες. Βρέθηκε να χάνει 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, 6-3 στο ημίχρονο και η διαφορά έφτασε στο 8-4 στα μισά του τρίτου οκταλέπτου.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έβγαλαν αντίδραση, κατάφεραν να μειώσουν σε 8-7, αλλά κάπου εκεί μερικά κρίσιμα λάθη αλλά και ο εντυπωσιακός γκολκίπερ των Κροατών Γιόζιπ Πάβιτς δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει.

Η πρώτη ήττα στη διοργάνωση του Champions League για τον Ολυμπιακό είναι γεγονός. Αλλά το καλό σερί που έτρεχαν μέχρι τώρα οι Πειραιώτες (6 νίκες και 1 ισοπαλία) τους έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας στον Όμιλό τους με 19 βαθμούς, με τη 2η Μπρέσια να βρίσκεται στους 16 και την Μπαρτσελονέτα 3η με 15.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 2-3, 2-2

Γιούγκ (Κόμπεσκακ): Μπίζατς, Μάκαν, Φάτοβιτς 2, Λόνκαρ, Τζόκοβιτς 3, Γκαρσία 2, Ιβάνκοβιτς, Ράσοβιτς 1, Ρενζούτο, Παβλίσεβιτς 1, Μπένιτς, Λοζίνα 1, Τζάρακ

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ