Formula1 : Ταχύτερος ο Φέτελ στις ελεύθερες δοκιμές του Άμπου Ντάμπι

Formula1 : Ταχύτερος ο Φέτελ στις ελεύθερες δοκιμές του Άμπου Ντάμπι

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο ταχύτερος πιλότος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari έκανε χρόνο 1:39.006 και ήταν ταχύτερος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Δεύτερος ήταν ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes, που ήταν 0.120 πιο αργός από τον πιλότο της Ferrari, ενώ τρίτος ήταν ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ραϊκόνεν, Μπότας, Πέρες, Αλόνσο, Βαντόρν, Μάσα και Ρικιάρντο.

Ο Ρομέν Γκροζάν και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ είχαν εξόδους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας με αποτέλεσμα να έχουν επαφή με τις προστατευτικές μπαριέρες, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα στα μονοθέσια τους.

Προβλήματα είχε και ο Μπρέντον Χάρτλεϊ της Toro Rosso, ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει μονάδα ισχύος, η οποία ήταν η έκτη για τη φετινή σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ο Νεοζηλανδός πιλότος θα εκκινήσει με δέκα θέσεις ποινή τον αγώνα της Κυριακής.

Δοκιμές έγιναν και για το σύστημα προστασίας, HALO, το οποίο αναμένεται από το 2018 να τοποθετηθεί σε όλα τα μονοθέσια, όπως έχει αποφασίσει η FIA, με τον Βάλτερι Μπότας να είναι ένας από τους οδηγούς που το χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ