Ο Φερνάντο Αλόνσο επικράτησε στον εικοσιτετράωρο αγώνα του Λε Μαν!

Ο Φερνάντο Αλόνσο επικράτησε στον εικοσιτετράωρο αγώνα του Λε Μαν!

Ο Φερνάντο Αλόνσο με Toyota, είναι ο μεγάλος θριαμβευτής του ιστορικού εικοσιτετράωρου αγώνα του Λε Μαν!

Οι Φερνάντο Αλόνσο, Σεμπάστιαν Μπουεμί και Καμούι Νακατζίμα επικράτησαν στον εξαντλητικό αγώνα του Λε Μαν, που διαρκεί 24 ώρες, οδηγώντας την Toyota με ταχύτητα κι ασφάλεια μέχρι τον τερματισμό. Ο Ισπανός οδηγός της Φόρμουλα 1 κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες που απαιτούσε ο αγώνας, δείχνοντας ότι δεν έχει μόνο οδηγικό ταλέντο αλλά και την απαιτούμενη φυσική και πνευματική κατάσταση.

Οι τρεις πιλότοι έχουν περάσει από τη Φόρμουλα 1, που θεωρείται το ανώτατο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Αλόνσο ο οποίος οδηγεί το μη ανταγωνιστικό μονοθέσιο της Μακλάρεν Ρενό, ήθελε όσο τίποτα άλλο να πάρει μέρος στον αγώνα του Λε Μαν με ένα αυτοκίνητο αντάξιο των ικανοτήτων του για…να δει αν «το έχει» ακόμα.

Ο Ισπανός έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Φόρμουλα 1 (2005,2006) οδηγώντας Ρενό, ενώ ήταν και νούμερο ένα οδηγός της Φεράρι από το 2010 μέχρι το 2015. Ενώ με τη σημερινή του νίκη κατάφερε ένα σπάνιο επίτευγμα, καθώς είναι από τους λίγους που έχουν επικρατήσει στο Γκραν Πρι του Μονακό και στο Λε Μαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ