Γκασλί : «Κίνδυνος-θάνατος ο Μάγκνουσεν» (vid)

Γκασλί : «Κίνδυνος-θάνατος ο Μάγκνουσεν» (vid)

Ο Γάλλος πιλότος της Toro Rosso Πιέρ Γκασλί αναφέρθηκε με τα χειρότερα λόγια για τον Κέβιν Μάγκνουσεν της Haas F1, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο επικίνδυνο πιλότο που έχει αντιμετωπίσει.

Ο λόγος αυτού του ξεσπάσματος είναι ένα παραλίγο τρακάρισμα των δύο οδηγών όταν προς τους τελευταίους γύρους του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, όταν ο Γκασλί προσπάθησε σε φουλ ταχύτητα να προσπεράσει τον Μάγκνουσεν και αυτός πολύ απρόσεχτα και επιθετικά τον έκλεισε προς τον τοίχο της μεγάλης ευθείας με αποτέλεσμα να αποφευχθεί για εκατοστά ένα πιθανώς τραγικό ατύχημα.

Η FIA από τη μεριά της χαρακτήρισε την κίνηση του Μάγκνουσεν «απρόβλεπτη και αχρείαστη» και του επιβλήθηκε ποινή δέκα δευτερολέπτων και ποινή δύο βαθμών από την super licence του Σουηδού, που έφτασε τους 8 συνολικά σε διάστημα 12 μηνών!

Διαβάστε τι δήλωσε σχετικά ο Γκασλί:

«Ο Κέβιν (Μάγκνουσεν) είναι ο πιο επικίνδυνος οδηγός που έχω αγωνιστεί ποτέ. Μπήκα στο πλάι και με έβαλε στον τοίχο. Οι δύο εμπρός τροχοί μου σηκώθηκαν στον αέρα, μου λύγισε το τιμόνι και μου έσπασε τον πλαϊνό μου καθρέπτη. Μου είπε ότι δεν με είδε γιατί αντιμετώπιζε κι εκείνος προβλήματα, δεν με ενδιαφέρει όμως καθόλου αυτό. Δεν με πειράζει αν κάποιος αγωνίζεται σκληρά, όμως αυτό ήταν πάνω από το όριο. Δεν βάζεις κάποιον στον τοίχο με 300 χιλιόμετρα την ώρα».

 

Photo credits: espn.co.uk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ