Φερστάπεν : «Δεν είναι πλέον ενδιαφέρον…»

Φερστάπεν : «Δεν είναι πλέον ενδιαφέρον…»

Με μια και μόνο φράση του ο Μαξ Φερστάπεν απεικόνισε τον προβληματισμό πολλών στη Formula 1, για την ανταγωνιστικότητα και την έλλειψη ενδιαφέροντος στα Grand Prix.

Ο νεαρός Ολλανδός πιλότος της Red Bull ανέφερε αυτό που ψιθυρίζεται όλο και πιο έντονα, εντός των τειχών της Formula 1. Ότι το πρωτάθλημα χάνει σταδιακά το ενδιαφέρον του, αφού οι οδηγοί, από κύριοι πρωταγωνιστές στα circuit, έχουν γίνει… διαχειριστές μονοθέσιων, καυσίμων και κινητήρων, αδυνατώντας να πιέσουν στα όρια και να προσφέρουν μάχες και θέαμα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη μπορεί το κοινό να ταυτιστεί με οδηγούς ή ομάδες και το ενδιαφέρον κάθε χρονιά να μειώνεται. Όπως ανέφερε άλλωστε ο Μαξ Φερστάπεν, ένας από τους πιο απρόβλεπτους και… ζημιάρηδες οδηγούς στην F1:

«Δεν είναι πλέον ενδιαφέρον. Κυρίως έχουμε να κάνουμε με τις κατατακτήριες δοκιμές και αν συμβεί κάτι, τέλος. Οδηγείς απλά πίσω από τους άλλους και διαχειρίζεσαι το υλικό. Στο τέλος της ημέρας δεν θα πρέπει να σκεπτόμαστε, τι μας διασκεδάζει εμάς περισσότερο, αλλά τι διασκεδάζει περισσότερο τους οπαδούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ