Ρόζμπεργκ για Χάμιλτον: «Είναι εντελώς… χαμένος»

Ρόζμπεργκ για Χάμιλτον: «Είναι εντελώς… χαμένος»

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ, επί χρόνια ομόσταυλός του Λιούις Χάμιλτον, μίλησε για το κακό ξεκίνημα του Βρετανού στη σεζόν και πως τον επηρεάζει ψυχολογικά η κατάσταση αυτή.

Ο Λιούις Χάμιλτον στα πρώτα τρία Grand Prix της σεζόν δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που φαντάζονταν. Αν και στις δοκιμές της Παρασκευής και του Σαββάτου τα πηγαίνει πολύ καλά, τις Κυριακές στους αγώνες πάντα κάτι… στραβώνει (2ος-Αυστραλία 3ος-Μπαχρέιν, 4ος-Κίνα) για τον τερτράκις πρωταθλητή της F1.

Αυτή την άσχημη περίοδο του κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκο Ρόσμπεργκ στην κάμερα του δικτύου RTL:

«Όταν δεν νικάει, γίνεται ένας εντελώς χαμένος Λιούις Χάμιλτον. Χάνει λίγο το ηθικό του, όταν νιώθει, ότι πηγαίνουν τα πράγματα στραβά. Ο Λιούις δεν βρίσκεται σε φόρμα. Περνούσε πάντα τέτοιες φάσεις.

Αυτή ακριβώς είναι η στιγμή, που πρέπει να εκμεταλλευθεί τώρα ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Στο Grand Prix της Κίνας δεν τα κατάφερε. Αυτό δεν είναι καλό. Όταν παλεύεις εναντίον της Mercedes και του Λιούις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πρέπει να παίρνεις το μάξιμουμ από τέτοιες καταστάσεις. Ο Λιούις θα επιστρέψει, αυτό είναι ξεκάθαρο. Και όταν επιστρέψει, θα δυσκολέψουν τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ