Formula 1 : Κόκκινο το πρώτο γκραν πρι της χρονιάς

Formula 1 : Κόκκινο το πρώτο γκραν πρι της χρονιάς

Χρώμα… Φεράρι είχε το πρώτο γκραν πρι της χρονιάς στη Formula 1, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να πανηγυρίζει τη νίκη στον αγώνα που διεξήχθη στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. Ο Γερμανός άφησε στην δεύτερη θέση τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Κίμι Ραϊκόνεν με τη δεύτερη Φεράρι. Ο […]

Χρώμα… Φεράρι είχε το πρώτο γκραν πρι της χρονιάς στη Formula 1, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να πανηγυρίζει τη νίκη στον αγώνα που διεξήχθη στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης.

Ο Γερμανός άφησε στην δεύτερη θέση τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Κίμι Ραϊκόνεν με τη δεύτερη Φεράρι. Ο Φινλανδός στέρησε έτσι από τον Ντάνιελ Ρικιάρντο την δυνατότητα να γίνει ο πρώτος Αυστραλός που θα ανέβαινε στο βάθρο στον αγώνα της πατρίδας του.

Η Σκουντερία είχε μια εξαιρετική τακτική και πήρε τη νίκη, την οποία λίγοι θα περίμεναν, λόγω του ότι ο Χάμιλτον είχε πάρει την pole position. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ιταλική ομάδα πήρε τη νίκη στο παρθενικό αγώνα της χρονιάς και στοχεύει να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1 έπειτα από 10 χρόνια.

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη στο αυστραλιανό γκραν πρι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ