Μάγκνουσεν: «Πονάει ο Αλόνσο, γιατί είμαστε πιο γρήγοροι»

Μάγκνουσεν: «Πονάει ο Αλόνσο, γιατί είμαστε πιο γρήγοροι»

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν δεν άφησε αναπάντητα τα… υποτιμητικά σχόλια του Φερνάντο Αλόνσο για τη Haas.

Ο πάλαι ποτέ παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο, βλέποντας μετά τις κατατακτήριες δοκιμές τα μονοθέσια της  Haas να είναι πιο γρήγορα από τα αντίστοιχα της McLaren, σχολίασε πως αυτό γίνεται επειδή τα φετινά μονοθέσια της Haas είναι μια αντιγραφή των περσινών Ferrari.

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν, οδηγός ης Haas, δεν άφησε αυτή την μπηχτή ασχολίαστη απαντώντας στον Ισπανό πιλότο:

«Ο Αλόνσο… πονάει που είμαστε ταχύτεροι. Αναρωτιέμαι, γιατί; Ήμουν στη McLaren, έχω τρέξει για την ομάδα και έχω δει το υπόβαθρό της. Εγώ πάντως είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου, έχουμε ένα αυτοκίνητο που είναι ανταγωνιστικό, το τέταρτο καλύτερο στην πίστα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Και όλα αυτά από τη Haas, που είναι η μικρότερη ομάδα και αν όχι εκείνη με το χαμηλότερο μπάτζετ, μια από εκείνες με το χαμηλότερο σίγουρα, με μικρό αριθμό προσωπικού. Και έχουμε το τέταρτο γρηγορότερο αυτοκίνητο στην πίστα. Εντυπωσιακό, έχω εντυπωσιαστεί».

Για την ιστορία, οι δύο Haas είχα πολύ καλή απόδοση με τον Μάγκνουσεν να εκκινεί 5ος και τον Γκροζάν 6ος, την ώρα που οι οδηγοί της McLaren εκκινούν από την 11η (Αλόνσο) και 12η (Φαντούρν) θέση αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ