Εξελίξεις στο… τρίγωνο Χάμιλτον, Mercedes και Ferrari

Εξελίξεις στο… τρίγωνο Χάμιλτον, Mercedes και Ferrari

Όσο δεν ανανεώνει ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes, τόσο μεγαλώνει η σπέκουλα για το μέλλον του Βρετανού πιλότου, με τη Ferrari να περιμένει στη… γωνία.

Το συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ Χάμιλτον και Mercedes, λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, και ακόμα δεν έχει βρεθεί κοινός τόπος σύγκλισης των δύο πλευρών. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν ικανοποιηθεί ακόμα τα «θέλω» του 33χρονου πιλότου. Όπως άλλωστε ανέφερε και ο ίδιος σε μια συνέντευξή του, ερωτώμενος σχετικά:

«Έχουμε ξεκινήσει τις συζητήσεις, όμως δεν είναι η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή. Θέλω να συνεχίσω να τρέχω, οπότε κάποια στιγμή πρέπει και να ανανεώσω, όμως δεν θα το κάνω όταν θέλουν οι άλλοι. Θα γίνει όταν όλα είναι έτοιμα».

Από την άλλη η Ferrari είναι λογικό θα θέλει ντύσει στα κόκκινα έναν τετράκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή, στην προσπάθεια που κάνει για να επανέλθει στο top επίπεδο. Είναι κάτι μάλιστα που δεν αποκλείουν οι ιθύνοντες της ίδιας της Mercedes δια στόματος του επικεφαλής της ομάδας, Τότο Βόλφ. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η δήλωση του Χάμιλτον που αναφέρει πως υπήρξε προσέγγιση από την Ferrari, αλλά αυτός παραμένει πιστός στα Ασημένια Βέλη:

«Το κόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, όμως είναι πολύ καλά εδώ που είμαι. Το να παραμένεις πιστός είναι μια αξία που μου δίδαξε ο πατέρας μου. Έχω αλλάξει μόλις δύο ομάδες στην καριέρα μου σήμερα οπότε δεν είμαι ο τύπος που πάει από εδώ κι από εκεί.

Ναι, έχω μιλήσει με τη Ferrari αλλά δεν μπορούν να έχουν όποιον οδηγό θέλουν. Και τα λέω αυτά σαν ένας μεγάλος θαυμαστής της Scuderia, είναι μια φανταστική ομάδα που λατρεύω να παλεύω μαζί της στην πίστα.

Δεν θέλω να φύγω από την F1 σύντομα ή νωρίτερα από ότι πρέπει. Θα έτρεχα μέχρι και τα 40 μου αν το ήθελα, όμως δεν νομίζω ότι θα μπορώ να το κάνω. Άλλα ένα δύο χρόνια έχω σίγουρα, όμως αν είμαι τόσο ενθουσιασμένος για μια νέα σεζόν όπως είμαι τώρα, μπορεί και παραπάνω. Δεν μπορώ να μαντέψω πόσο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ