Ferrari: «Θα αποχωρήσουμε από τη Formula 1 εάν επιμείνουν»

Ferrari: «Θα αποχωρήσουμε από τη Formula 1 εάν επιμείνουν»

Οι αλλαγές που σχεδιάζονται στη Formula 1 από το 2021 βρίσκουν αντίθετη την ιταλική εταιρεία που απειλεί ευθέως με αποχώρηση.

Ο επικεφαλής της Ferrari, Σέρτζιο Μαρκιόνε, απείλησε με αποχώρηση από τη Formula 1 εάν προχωρήσουν οι σχεδιαζόμενες αλλαγές σχετικά με τις υβριδικές μηχανές από το 2021.

Ο Μαρκιόνε προειδοποίησε τη Liberty Media, που έχει τα δικαιώματα της Formula 1, λέγοντας: «Η Liberty έχει καλές προθέσεις, μία από αυτές αφορά στη μείωση του κόστους, πράγμα που είναι καλό. Υπάρχουν, όμως, και πράγματα με τα οποία δεν συμφωνούμε όπως το γεγονός πως η μοναδικότητα κάθε υβριδικής μηχανής δεν θα μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Δεν θεωρώ πως αυτό είναι βήμα προς τα μπροστά. Το γεγονός πως φαίνεται πως έχουμε αντίθεση θέση σε ό,τι αφορά στη στρατηγική εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα αλλά και πως βλέπουμε ότι το σπορ παίρνει διαφορετική κατεύθυνση από το 2021, θα αναγκάσει και εμάς εδώ στη Ferrari να πάρουμε αποφάσεις. Κατανοώ πως η Liberty ίσως να το είχε υπόψη της παρουσιάζοντας τις ιδέες της αλλά νομίζω πως πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές πως αν δεν βρούμε τις κατάλληλες συνθήκες, τα αποτελέσματα που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την διατήρηση του κύρους της μάρκας μας και το πεδίο που θα μπορεί από πλευράς μάρκετινγκ να ενισχύει τη μοναδικότητα της Ferrari, η Ferrari δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ