Οι «τρελοί» της Θεσσαλονίκης στο 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων! (vid+pics)

Οι «τρελοί» της Θεσσαλονίκης στο 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων! (vid+pics)

Οι Greek Stunt Riders ετοιμάζονται για κόλπα που θα… κόψουν την ανάσα

Οι Greek Stunt Riders (GR.ST.R), που φέρνουν… πανικό στο άκουσμα τους, είναι έτοιμοι ναξεσηκώσουν τα πλήθη στην πιο δημοφιλή γιορτή του Ελληνικού Motorsport, στο Motor Festival!

Από τις 30 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων, με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, το 11ο MotorFestival και οι… τρελοί της Θεσσαλονίκης θα είναι εκεί!

Οι Greek Stunt Riders  είναι μια ιδιαίτερη ομάδα νέων αναβατών από τη Θεσσαλονίκη, που εξειδικεύεται στους αγώνες δεξιοτεχνίας με μοτοσυκλέτα και σε ξεχωριστά και άκρως εντυπωσιακά stunt shows.

Για τις συγκεκριμένες δεξιοτεχνίες χρειάζεται πρώτα από όλα αγάπη για τη μοτοσυκλέτα από τους αναβάτες και δεύτερον άριστος χειρισμός αυτής, ώστε να μπορέσει να γίνει προέκταση του σώματός τους.

Ως γνωστόν, όμως, η εξοικείωση έρχεται μετά από πολλές ώρες προπόνησης και η συγκεκριμένη ομάδα περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας της στους δύο ή και πολλές φορές στον έναν τροχό και είναι σε θέση να προσφέρει εντυπωσιακά stunt shows σε καθεστώς απόλυτης ασφάλειας!

Αυτά θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου στο Π.Ε.ΑΚ.Ι., όπου θα στηθεί η πιο εντυπωσιακή και διαδραστική μηχανοκίνητη αρένα δράσης, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχει τέσσερα διαφορετικά επίπεδα!

Μια ματιά στην κάτοψη του 11ου Motor Festival μπορεί να εξάψει τη φαντασία για τα όσα.. μαγικά θα συμβούν εκεί, αφού τα shows θα είναι ατελείωτα. Drift show, Stunt show,o ιστορικός «Γύρος του θανάτου», 4×4 show, Τράκτορες, Trial and Freestyle Show, Drag Show, Fire show, Djs Parties, αθλητικές και χορευτικές επιδείξεις και χιλιάδες δώρα για το κοινό, μαζί με ό,τι πιο σύγχρονο από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τους εκθέτες του Motor Festival.

«Υποσχεθήκαμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και θα το κάνουμε στον χώρο των μηχανοκίνητων θεαμάτων! Σκοπός μας είναι να ενώσουμε και να προβάλουμε τον κόσμο της μηχανοκίνησης και να φέρουμε νέους φίλους να γνωρίσουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να τους μπολιάσουμε με την αγάπη γι’ αυτόν» δηλώνει χαρακτηριστικά ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς.

Να είστε έτοιμοι, λοιπόν. Το… ταξίδι του Motor Festival για το 2018 ξεκινά δυναμικά το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου από τα Ιωάννινα και το ΠΕΑΚΙ (θα συνεχιστεί σε Γαλάτσι, Χαλκίδα, Λάρισα). Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ (www.motorfestival.gr) και στη σελίδα του Motor Festival στοFacebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ