Ο Χάμιλτον «βλέπει μέλλον» στον Φερστάπεν

Ο Χάμιλτον «βλέπει μέλλον» στον Φερστάπεν

Ο Λούις Χάμιλτον προβλέπει ότι ο νεαρός Μαξ Φερστάπεν θα είναι ο επόμενος παγκόσμιος πρωταθλητής

Το ανερχόμενο αστέρι της Formula 1 ο Μαξ Φερστάπεν έχει πείσει άπαντες για το ταλέντο του με τον Λιούις Χάμιλτον να δηλώνει ότι ο Ολλανδός πιλότος σε μερικά χρόνια από τώρα θα είναι παγκόσμιος πρωταθλητής!

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψω, όμως έχει όλες τις δυνατότητες για να γίνει πρωταθλητής, με όσα έχουμε δει έως σήμερα. Ο τρόπος που οδηγεί και οι ικανότητές του είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες όμως βρίσκεται και σε μια σπουδαία ομάδα. Εκεί είναι η τέλεια επιλογή για να βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Ο χρόνος μπροστά του είναι πολύς, όπως και οι σεζόν που έχει για να τρέξει.

Δεν ήμουν καν στη Formula 1 στα 21 μου, είναι πιο μπροστά από εμένα και πολλούς ακόμη οδηγούς. Όσο τρέχω, θα κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου ώστε να μην κερδίζει. Ελπίζω να μας δείτε σε πολλές ωραίες μάχες, από φέτος κιόλας». Θυμίζουμε ότι ο Μαξ Φερστάπεν έγινε ο νεότερος οδηγός στην F1 το 2015, σε ηλικία 17 ετών και σχεδόν έξι μηνών, ενώ είναι και ο οδηγός που έχει κερδίσει σε αγώνα όταν ήταν 18 ετών και περίπου οκτώ μηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ