Ο χιονιάς… νίκησε τη Formula 1

Ο χιονιάς… νίκησε τη Formula 1

Σαν να μην έγινε ήταν η τρίτη μέρα των δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης, αφού η σφοδρή χιονόπτωση εμπόδισε όλους τους οδηγούς πλην Αλόνσο να καταγράψουν χρονομετρημένο γύρο.

Το τετραήμερο των ελεύθερων δοκιμών στη Βαρκελώνη είναι ένα σημαντικό τεστ για όλες τις ομάδες της Formula 1, έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμες ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στη Μελβούρνη σε λιγότερο από ένα μήνα.

Παρόλα αυτά αναγκάστηκαν μα χάσουν τη σημερινή μέρα δοκιμών. Αυτό συνέβη λόγω του χιονιά που έπληξε την πρωτεύουσα της Καταλονίας και κατέστησε πρακτικά αδύνατο για τα μονοθέσια και τους οδηγούς να δοκιμαστούν σε συνθήκη αγώνα, αφού μετά βίας μπορούσαν αν κρατηθούν εντός πίστας.

Η πρωινή περίοδος δοκιμών ξεκίνησε τρεις ώρες μετά την καθορισμένη ώρα λόγω της προσπάθειας να καθαριστεί η πίστα. Συνολικά μετά από τέσσερις περίπου ώρες βγήκε πρώτος ο Φερνάντο Αλόνσο με McLaren, για να τον ακολουθήσουν μόνο οι Ρικιάρντο, Έρικσον, Κούμπιτσα και Χάρτλεϊ, με τον Αυστραλό να έχει μάλιστα και μια έξοδο.

Τελικά μόνο ο Αλόνσο κατάφερε να συμπληρώσει ένα χρονομετρημένο γύρο και στο βίντεο μπορείτε να δείτε το λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ